Boende på Kinnekulle

Hos oss finns logi och lokaler för de flesta tillfällen när Ni besöker Kinnekulle; kanske för att utforska vandringsleder, cykelleder, eller för att bara i lugn och ro njuta av omgivningarna. Efter säsongen har vi ett uppskattat boende av hantverkare som tillfälligt arbetar för företag och privatpersoner i bygden.

Våra lägenheter har bra standard med egen dusch, toalett och pentry. Det finns flera olika slags boende att välja mellan; lägenheter med 2 – 5 bäddar, en mysig familjevåning där man kan bo 10 personer, samt våra fina fritidsstugor med 2 – 6 bäddar i varje. Fyra av våra lägenheter är lite större, de har två sovrum med 2 till 3 bäddar i varje rum, toalett, dusch och fullt utrustat kök. Läs mer under fliken “Vandrarhem” och “Fritidsstugor“.

Har Ni tänkt er att ta en cykel- eller vandringstur efter frukosten, kan Ni packa ett picnicpaket från frukostbuffén, självklart går det då också bra att dessutom fylla termosen med kaffe eller te, barnen får gärna med sig en läsk, picnicpaketen kostar 50:-/person. Frukost (endast sommarsäsong); 70:-/vuxen, 45:-/barn tom 12 år.